Serieuze interesse?

Schrijf u nu hier in voor een woning in Fase 02

Na de start van de verkoop op 16 juli om 9:30 uur heeft u t/m 2 september tot 17:00 uur de tijd om uw voorkeur(en) voor een woning door te geven. Dat kan door onderstaand inschrijfformulier volledig in te vullen.

Let op:

  • De loting zal niet op volgorde van inschrijfdatum zijn, dus neem gerust de tijd om eerst alle documentatie goed door te nemen en maak dan uw keuze.
  • Dubbele inschrijving is niet geldig en zal worden verwijderd.

Na 2 september zal er door de notaris een proces-verbaal van loting worden opgesteld. Conform deze lijst, zullen wij de kandidaten gaan benaderen. Zolang de bouwnummers van uw keuze nog beschikbaar zijn op het moment dat wij u volgens het proces-verbaal van loting mogen benaderen, bent u in de gelegenheid een reservering te plaatsen op een beschikbaar kavel van uw keuze. Zodra alle bouwnummers vergeven zijn, zullen wij de kandidaten die wij niet hebben kunnen benaderen daarvan op de hoogte brengen. Deze kandidaten staan dan automatisch op de reservelijst.

Inschrijven Fase 02 Akkerlanen

 

 

Gegevens aanvrager(s)

 


Gegevens Partner (indien van toepassing)

 


Woning

Bent u in het bezit van een woning?

Verkoopadviesgesprek

Gratis verkoopadvies van de makelaar?

 


Voorkeur

Bent u geïnteresseerd in een woning, dan kunt u onderstaand in volgorde van uw voorkeur aangeven naar welke bouwnummer(s) uw voorkeur uitgaat. Meerdere keuzes zijn mogelijk; u komt alleen in aanmerking voor de door u aangegeven bouwnummers.
Bouwnummers Fase 2 (popup)